JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

ADTH IT 7200 Digital Terrestrial STB (Atlanta DTH)
Goto page 1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Slingbox
View previous topic :: View next topic  
Author Message
engraylo



Joined: 05 Sep 2015
Posts: 5

PostPosted: Sun Sep 06, 2015 3:09 am    Post subject: ADTH IT 7200 Digital Terrestrial STB (Atlanta DTH) Reply with quote

Please help me to create BIN File for Slingbox Remote. Thanks.

DETAILS


1. Device: ADTH IT 7200
2. Type of device: Digital Terrestrial Set-Top-Box
3. Year: 2014
4. JP1/UEI Remote model: I'm using Slingbox, I don't know how to use JP1
5. Do you have a JP1 cable? No
6. Still have original remote? Yes
7. Checked the file section? Yes
8. Checked Pronto file section (at R/C)? Yes
9. Partially working setup code? No
10. Learning remote question? n/a
11. Have you tried the JP1 Lookup Tool? Yes, didn't find anything

Website of manufacturer: http://www.adth.com/enweb/products_en_it7200.html
Back to top
View user's profile Send private message
vickyg2003
Site Admin


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 6945
Location: Florida

PostPosted: Sun Sep 06, 2015 3:19 am    Post subject: Reply with quote

I moved this to the slingbox forum.
_________________
Remember to provide feedback to let us know how the problem was solved and share your upgrades.

Tip: When creating an upgrade, always include ALL functions from the oem remote, even if you never plan on assigning them to a button. Complete function lists makes an upgrade more helpful to others.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3288
Location: UK/USA

PostPosted: Mon Sep 07, 2015 2:24 am    Post subject: Reply with quote

The only Apex box I can find is the DT-250 and that is already in the File Section. I assume you have already tried that one ?
Back to top
View user's profile Send private message
engraylo



Joined: 05 Sep 2015
Posts: 5

PostPosted: Mon Sep 07, 2015 8:29 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry for the wrong post it should be ADTH IT7200 not APEX

I also tried ADTH IP8950 but unsuccessful


Subject: IT 7200
Digital Terrestrial Set-Top-Box (Atlanta DTH)

DETAILS


1. Device: Atlanta DTH IT 7200
2. Type of device: Digital Terrestrial Set-Top-Box
3. Year: 2014
4. JP1/UEI Remote model: I'm using Slingbox, I don't know how to use JP1
5. Do you have a JP1 cable? No
6. Still have original remote? Yes
7. Checked the file section? Yes
8. Checked Pronto file section (at R/C)? Yes
9. Partially working setup code? No
10. Learning remote question? n/a
11. Have you tried the JP1 Lookup Tool? Yes, didn't find anything

Website of manufacturer: http://www.adth.com/enweb/products_en_it7200.html
Back to top
View user's profile Send private message
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3288
Location: UK/USA

PostPosted: Tue Sep 08, 2015 2:10 am    Post subject: Reply with quote

Couldn't find this box either. Closest was the ADTH IC7600. Done a remote for that at http://www.hifi-remote.com/forums/dload.php?action=file&file_id=13530

Any good ?
Back to top
View user's profile Send private message
docdanz



Joined: 09 Sep 2015
Posts: 9

PostPosted: Wed Sep 09, 2015 9:42 pm    Post subject: Reply with quote

engraylo wrote:
Sorry for the wrong post it should be ADTH IT7200 not APEX

I also tried ADTH IP8950 but unsuccessful


Subject: IT 7200
Digital Terrestrial Set-Top-Box (Atlanta DTH)

DETAILS


1. Device: Atlanta DTH IT 7200
2. Type of device: Digital Terrestrial Set-Top-Box
3. Year: 2014
4. JP1/UEI Remote model: I'm using Slingbox, I don't know how to use JP1
5. Do you have a JP1 cable? No
6. Still have original remote? Yes
7. Checked the file section? Yes
8. Checked Pronto file section (at R/C)? Yes
9. Partially working setup code? No
10. Learning remote question? n/a
11. Have you tried the JP1 Lookup Tool? Yes, didn't find anything

Website of manufacturer: http://www.adth.com/enweb/products_en_it7200.html




Hello sir, i am looking for this also.
did you have any luck finding a remote?
thanks..
Back to top
View user's profile Send private message
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3288
Location: UK/USA

PostPosted: Thu Sep 10, 2015 2:29 am    Post subject: Reply with quote

Have you tried the remote I suggested ?
Back to top
View user's profile Send private message
docdanz



Joined: 09 Sep 2015
Posts: 9

PostPosted: Thu Sep 10, 2015 6:45 am    Post subject: Reply with quote

alanrichey wrote:
Have you tried the remote I suggested ?



hello sir, am gonna try it later,
will let you know!
Back to top
View user's profile Send private message
docdanz



Joined: 09 Sep 2015
Posts: 9

PostPosted: Thu Sep 10, 2015 7:53 am    Post subject: Reply with quote

i have tried and loaded the pl bin file to my slingbox m1
it was a successful loading but unfortunately the remote
does not work for it.

can you hepl me out again please?
Back to top
View user's profile Send private message
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3288
Location: UK/USA

PostPosted: Thu Sep 10, 2015 12:21 pm    Post subject: Reply with quote

What about the questions in the installation instructions that I ask you to answer ?
Back to top
View user's profile Send private message
docdanz



Joined: 09 Sep 2015
Posts: 9

PostPosted: Thu Sep 10, 2015 4:53 pm    Post subject: Reply with quote

1. What model Slingbox do you have?
M!
2. Was there any error message after you typed in the Code and tapped the Test button?
n/a
3. Did you give the commands plenty of time to react? (I have a DVR that takes about 6-8 seconds to power up/down)
yes
4. If you are using a Solo did you try both BIN files?
n/a
5. After completing the setup do any of the buttons work?
no, they only flicker for a sec but do not change channel

6. If you are installing on a Solo or Pro-HD or older box that uses an external IR Blaster, have you used a Digital Camera or Mobile Phone Camera to confirm the IR Blaster is actually firing when you tap the Power button? (Watch the tip of the IR Blaster through the viewfinder while you tap a button. You should see a white (not red) flash. Test it on a real remote so you know what you are looking for). If you are using a 350/500 have you tried using the external blaster?
n/a
7. Have you experimented with the placement of the IR Blaster? On some devices this is critical so donít give up too quickly. Try shining a flashlight at the front of the receiver and see if you can see the IR receiver behind the smoked glass.
yes, left and right side
8. Are you sure the device is working correctly using the real remote?
yes
9. Are you sure your device is set to use IR ? Many boxes can operate on RF or IR and if it is set to RF then the Slingbox will not affect it.
no, but the remote has a light or led at the tip
10. If you have a device that supports multiple remote addresses (DirecTV, Dish Network, TivoÖ) are you sure the remote address is set to the default ?
n/a
11. Have you tried resetting the Slingbox. ? This has been found to help.
no
12. Do you have access to a Logitech Harmony Universal Remote? If so let me know.
no
Back to top
View user's profile Send private message
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3288
Location: UK/USA

PostPosted: Fri Sep 11, 2015 1:45 am    Post subject: Reply with quote

Why n/a for Question 2 ? Either you got a message or you didn't ?

If you didn't get a message then I can only assume the ADTH IC7600 and the ADTH IT7200 use different codes, so we are stuck.
Back to top
View user's profile Send private message
docdanz



Joined: 09 Sep 2015
Posts: 9

PostPosted: Fri Sep 11, 2015 3:14 am    Post subject: Reply with quote

alanrichey wrote:
Why n/a for Question 2 ? Either you got a message or you didn't ?

If you didn't get a message then I can only assume the ADTH IC7600 and the ADTH IT7200 use different codes, so we are stuck.


uh oh. sorry for the ambiguos answer.
no i didn't get an error message.
Back to top
View user's profile Send private message
docdanz



Joined: 09 Sep 2015
Posts: 9

PostPosted: Fri Sep 11, 2015 3:23 am    Post subject: Reply with quote

http://tvplus.abs-cbn.com/uploads/waiver/TechnicalSpecifications.pdf

this is what i have.
hope it can help..
Back to top
View user's profile Send private message
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3288
Location: UK/USA

PostPosted: Fri Sep 11, 2015 8:22 am    Post subject: Reply with quote

Afraid not.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Slingbox All times are GMT - 5 Hours
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central