JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

1056B01, how to add X10 ?

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> X10 and Home Automation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sam



Joined: 31 Aug 2005
Posts: 75

PostPosted: Sat Jun 11, 2011 12:18 pm    Post subject: 1056B01, how to add X10 ? Reply with quote

I have the IR543 and would like to use my 1056 remotes with it, I tried adding code 0167 under the audio device button and it doesn't seem to work. I tried to go to the yahoo upgrade and it came up with "The requested file or directory is not found on the server".

Can someone point me in the right direction to make this work ?

Thanks,
Sam
Back to top
View user's profile Send private message
Mark Pierson
Expert


Joined: 03 Aug 2003
Posts: 3011
Location: Connecticut, USA

PostPosted: Sat Jun 11, 2011 2:47 pm    Post subject: Re: 1056B01, how to add X10 ? Reply with quote

Sam wrote:
I tried to go to the yahoo upgrade and it came up with "The requested file or directory is not found on the server".
Did you try the File Section here?
_________________
Mark
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Sam



Joined: 31 Aug 2005
Posts: 75

PostPosted: Sat Jun 11, 2011 6:35 pm    Post subject: Reply with quote

No, I didn't, thanks. Had a lot of things going on in the house this morning and didn't think to look there Surprised

I no longer have Microsoft Excel on my JP1 PC, I do have Open Office but it appears KM won't work with that. Is there a way to use RM to do an X10 upgrade ?

Thx
Back to top
View user's profile Send private message
Mark Pierson
Expert


Joined: 03 Aug 2003
Posts: 3011
Location: Connecticut, USA

PostPosted: Sat Jun 11, 2011 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

Sam wrote:
Is there a way to use RM to do an X10 upgrade ?
RM will open KM .txt files.
_________________
Mark
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Sam



Joined: 31 Aug 2005
Posts: 75

PostPosted: Sun Jun 12, 2011 6:51 pm    Post subject: Reply with quote

I never had a reason to try that before, you're right and it worked perfectly. Nice to have X10 control now with these remotes.

Thanks Mark,

Sam
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> X10 and Home Automation All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central